Poslovne simulacije - angažirano iskustvo u stjecanju i procjeni kompetencija
Home » Poslovne simulacije

Digitalno iskustvo u stjecanju i procjeni kompetencija

RJEŠENJA Poslovnih Simulacija

Business Games Platform by Artemat

Busines Games i poslovne edukacije

Stjecanje vještina u timskom donošenju odluka te znanja iz upravljanja, poduzetništva, financija i tržišnog pozicioniranja ne mora biti suhoparno i dosadno. Okupljanjem u timove koji se nadmeću u upravljanju virtualnim kompanijama, zaposlenicima se potiče motivacija za učenjem, povećava razina usvojenog znanja i razumijevanja jer naučeno postaje "opipljivo" i dobiva smisao. Izbor između on-line provedbe, rada u učionici ili kombinacije omogućuje uštede i fleksibilnost.

Business Games, eventi i Employer Branding

Business Games predstavlja idealnu platformu za angažiranje potencijalnih klijenata ili budućih zaposlenika na nov i inovativan način. Osim prilike za cool učenje, sudionici će uživati u simuliranom tržišnom natjecanju s drugim timovima. Temeljem analize tržišta i konkurencije, timski će odlučivati o ulaganju u proizvod, marketing, proizvodnju ili ljude te će upravljati čimbenicima utjecaja na vrijednost kapitala. Na kraju naslov pobjedničkom timu, a poslodavcu čestitke :-).

Business games i procjena kompetencija

Realistične poslovne simulacije su idealno okruženje za procjenu kompetencija djelatnika uvidom u njihovo stvarno ponašanje. Timski rad, donošenje odluka, poznavanje financija i menadžmenta ili usklađenost ponašanja s kompetencijskim modelima i kulturom tvrtke samo su neke varijable koje se mogu procjenjivati u svrhu planiranja edukacija ili procjena kandidata za napredovanje i selekciju. Naša rješenja obuhvaćaju razvoj instrumenata za procjenu uspješnosti i statističku obradu rezultata. 

Business Games za akademske i stručne studije

Koliko studenti zapravo razumiju koncepte koji im se predstavljaju na kolegijima? Često nešto "sjedne" tek nakon godina prakse, a mnoge spoznaje traju samo do položenog ispita. To ne mora biti tako. Poslovne simulacije su odlična alternativa praksi: daju opipljivost financijama, upravljanju, poduzetništvu i tržišnom pozicioniranju. Sve to kroz nadmetanje u timovima u nekoliko poslovnih ciklusa između kojih predavači mogu na primjerima pojasniti odgovarajuću teoriju.

Poslovne simulacije dolaze u dvije glavne kategorije

GM Dashboard

Business Games General Manager

Složene simulacije upravljanja proizvodnom tvrtkom

General Manager simulacije su pogodne kao podrška uz akademske kurikulume iz financija, menadžmenta ili poduzetništva te za druge edukacijske programe koji su usmjereni stjecanju detaljnih domenskih znanja i kompetencija.

Business Games Start-up

Simulacije pokretanja digitalnog start-up poslovanja

Digital Startu-up simulacije su alat za postizanje "opipljivosti" prilikom mini-MBA studija, uvodnih predavanja za poduzetnike ili menadžere, ali i kao platforma za postizanje angažiranosti i kompetitivnosti tijekom školovanja, procjena kompetencija, team buildinga ili promotivnih događanja.

8000+
Zadovoljnih polaznika
500+

Simuliranih kompanija

1+

Korporativnih klijenata

10+
Sveučilišnih Programa

Naša uloga kod primjene poslovnih simulacija

BUSINESS GAMES i naše usluge talentiranja

Moderiramo i puno više od toga

offer01
Dobava, aktivacija i administracija platforme 

Nakon pomoći u izboru odgovarajuće poslovne simulacije, osiguravamo njenu administraciju, pružamo uslugu moderiranja radionica, a po potrebi osiguravamo sadržaj i predavače za prijenos teorijskih znanja.

Pružamo platformu i sve ostalo za vaše potrebe, ključ u ruke.

offer02
Ugovaranje partnerstva i train the trainer

Kao Business Games Platform partner tvrtke Artemat, ovlašteni smo sklapati ugovore s partnerima te tražimo zainteresirane: 

- konzultante i edukatore,

- nositelje sveučilišnih kurikuluma

- pružatelje edukacijskih programa.

offer03
Dizajn posebnih rješenja za upravljanje talentima

Poslovne simulacije su snažan alat za upravljanje talentima. Uz Vas dizajniramo kompetencijske modele, artikuliramo kriterije i alate za procjenu ponašanja igrača te osiguravamo statističku podršku.

Konzultanti su uspješni menadžeri i znanstvenici iz organizacijske psihologije.

Postanite partner i osigurajte inovativnost i efektivnost u prijenosu znanja vašim klijentima i studenima.

  • Konzultant sam ili pružatelj usluga edukacija

  • Nositelj sam sveučilišnog ili specijalisičkog kolegija

  • Zastupam tvrtku koja pruža usluge treninga i osposobljavanja

Zanima me partnerstvo